Organisatie

Opgericht in 1992, is BAG-MacBen bv uitgegroeid tot een toonaangevende kennis onderneming in de ruime service en engineering bij de verkoop en onderhoud van hoogwaardige testmachines en -apparatuur voor de bouwsector. BAG-MacBen is daarbij gespecialiseerd in de kalibratie van deze toestellen volgens EN ISO/IEC 17025:2005. Voor de drukproefmachines, trekproefmachines, hydraulische meetsystemen op drukcylinders en weegschalen is BAG-MacBen officieel ISO 17025 geaccrediteerd (erkenning Belac 410-CAL). 

Meten is weten, maar weet wat je meet! De ingenieurs van BAG-MacBen zijn gedreven om te weten wat er gemeten wordt..

De kracht van BAG-MacBen is enerzijds een zorgvuldig samengesteld assortiment dat bestaat uit hoogtechnologische toestellen, kwaliteitsvolle verbruiksgoederen via de webshop en anderzijds een nauwe samenwerking met diverse belangrijke topfabrikanten als Matest, Pavetest, Zorn, Cooper Technology, Steeltest, Tecnotest, Giatec, Sol Solution, Proceq, Ohaus, Kern, Sauter, enz…

 

BAG-MacBen richt zich op de drie belangrijkste marktsegmenten in het domein van de bouw en constructie nl de bouwbedrijven en aannemers, de geotechnische en bouwkundige onderzoekscentra en de educatieve instellingen.

BAG-MacBen benadert vooral de verkoops- en distributiekanalen die oog hebben voor de moderne onderzoeks- en testtechnieken en die de nodige aandacht schenken aan de permanent correcte kalibraties van hun toestellen. 

 

Door deze elementen biedt BAG-MacBen zijn klanten de mogelijkheden om groei en competitiviteit te bevorderen. BAG-MacBen wil deze doelstellingen bereiken door een investeringsplan met prioriteiten in productontwikkeling, continue bijstand en vorming met een daarop afgestemd personeelsbeleid en een eerlijke dienst-na-verkoop.

 

Beton, cement, bodems, granulaten, asfalt,… Wij zorgen voor Concrete Quality Solutions !

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
BAG-MacBen Newsletter
Get weekly updates about the industry.
ErrorHere