Vacature Sales Engineer Nederland

Wie zijn wij:

BAG-MacBen bv behoort tot de familiale groep Ricaro nv en is gespecialiseerd in de toelevering van testapparatuur aan de bouwsector mét een belangrijke service verlening: klantbegeleiding, advies, onderhoud en ISO-17025 erkende kalibraties. 

BAG-MacBen heeft grootse groeiplannen in Nederland samen met zijn partners het Italiaanse Matest, het Canadese Giatec Scientific en het Duitse Zorn Instruments.

BAG-MacBen is reeds sterk in de Belgische bouwsector, maar wil ook de Nederlandse markt gevoelig uitbreiden.

Je functie:

  • Vanuit een technische achtergrond zal je als gedreven commerciële engineer de verschillende producten uit ons gamma perfect commercieel beheersen.
  • Op basis van de noden van de klant stel je de juiste testapparaten voor aan de klant. Jouw taak wordt ondersteund door onze product specialisten die samen met jou de nodige technische ondersteuning aan de klant leveren. Het backoffice team zorgt voor de verdere ondersteuning en procedures, maar je stelt ook zelf offertes op en bent de eerste contactpersoon met de klant.
  • Je organiseert zelf je klantenbezoeken. Je organiseert bedrijfseigen seminaries in samenwerking met onze partners (zoals bv een kalibratie dag, een betonmonitor dag …) en je integreert je in de diverse Nederlandse netwerken (zoals de betongroeperingen, asfaltnetwerk, e.a.) .
  • Je participeert aan de diverse netwerk events zoals het Beton Event in Rotterdam, de Bitumendag in Apeldoorn en andere organisaties.
  • Je bezoekt en prospecteert klanten en staat open voor nieuwe verkoopdomeinen.
  • Samen met de marketing verantwoordelijke, de logistiek verantwoordelijke en de technisch  verantwoordelijke beheers je de website, de verschillende web shops en kijk je er ook op toe dat deze sites altijd actueel blijven.
  • Je rapporteert direct aan de algemene directie.

Ons aanbod:

Je komt terecht in een dynamische MKB waar je alle kansen krijgt om jezelf verder te ontplooien. Een opleiding wordt voorzien. Je ontvangt een competitief loon dat wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

Interesse?

Gelieve uw kandidatuur te mailen naar: hr@macben.eu 

of het formulier hieronder te gebruiken: